O nama

Exleasingcar je međunarodna platforma za aukciju vozila iz cijele Europe. Na aukcijama se prodaju rabljena vozila sa isteklim ugovorom o leasingu koja su u vlasništvu europskih banaka i leasing kuća.

Na aukcijama se prodaju automobili, kamioni i motocikli. Ovdje ćete pronaći rabljena vozila u odličnom stanju, kao i oštećena vozila i vozila s tehničkim kvarom.

Sva rabljena vozila na licitacijama vozila Exleasingcar ocjenjuju se od strane neovisnih stručnjaka, tako da možemo potvrditi kvalitetu rabljenih vozila. Obaviještavamo vas o svim detaljima rabljenog vozila: prijeđeni kilometri rabljenog vozila, povijest održavanja rabljenog vozila i tehnično izvješće o oštećenjima rabljenih vozila. Neka rabljena vozila imaju još tvorničku garanciju.

Naša baza za internetske aukcije vozila svakodnevno se ažurira. Ovdje ćete svakog tjedna pronaći više od 7000 oglasa za prodaju vozila. Dostupan je širok izbor vozila marke Audi, BMW, Renault, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Škoda, Opel, Ford, Peugeot, Lexus, Citroën i drugih proizvođača.

Exleasingcar platforma nudi tri različite vrste aukcija za prodaju vozila:

  • Aukcija s fiksnom cijenom: prihvaćate cijenu ponuđenu od strane prodavatelja
  • Zatvorene licitacije vozila, postavite svoju ponudu za rabljeno vozilo, ali ponude od drugih sudionika ne možete vidjet
  • Aukcija otvorenog tipa: nudite cijenu koja je za 100 € veća od trenutne maksimalne cijene vidljive svim ostalim sudionicima aukcije

Exleasingcar nudi usluge isporuke vozila, pripreme dokumenata i usluge automehaničarske radionice.

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.